Etusivu

In english

VTCF ry
on vuonna 1984 perustettu valtakunnallinen yhdistys, jonka johtoajatuksena on levittää ja ylläpitää Vanning & Trucking -aatetta koko maassa.

Kalustomme
koostuu sangen sekalaisesta autokannasta, mukana on niin jenkkejä kuin euroja ja japsejakin, on niin Chevyä, Fordia, Bedfordia, Volkkaria, Dodgea kuin Toyotaakin, kaikki sulassa sovussa keskenään. 

Jäseniä
kerhossamme on n. 350, ikärakenteen ollessa ”vauvoista vaariin” -tyyppinen. Jäsenmäärämme on tasaisesti kasvanut. Monet jäsenistämme ovat jo perheellisiä, ja yleensä toimintaamme osallistuu varsinkin kesäisin koko perhe, joka kiertää meetingejä yhdessä. Jäsenistössämme on mukana jo kolmannen polven Van ja Truck harrastajia!

Olemme 
myös
aktiivisesti yhteydessä ulkomailla oleviin muihin vastaaviin Van & Truck -kerhoihin osallistumalla järjestettäviin Van & Trucks tapahtumiin eri puolilla maailmaa. 

Kesäisin 
järjestämme
yleensä kymmenkunta meetingiä, joihin kokoonnumme porukalla viettämään yhteistä aikaa oman harrastuksemme parissa. 

Järjestämme
meetingeissä erilaisia kilpailuja, grillaamme, tapaamme tuttuja eri puolelta Suomea, Pohjoismaita ja Eurooppaa sekä katselemme mitä muut ovat saaneet aikaan.

Meetingit
järjestetään viikonloppuisin, tosin paikalle voi monissa tapauksissa saapua jo torstaina, ja sunnuntaina pakkaamme automme suunnistaen takaisin kotia kohti. Olemme pyrkineet huomioimaan myös pick-upien omistajat ja lapsiperheet järjestämällä kokoontumisemme paikkoihin, joissa on yleensä myös sisämajoitusmahdollisuus. 

Julkaisemme
jäsenistöllemme noin 4 kertaa vuodessa ilmestyvää Kaappi- ja Pikappi -lehteä, josta löydät harrastukseesi liittyvien tietojen ja teknisten asioiden lisäksi informaatiota kesän tapahtumista, artikkeleita meetingeistä, autoista ja erilaisista vuoden aikana vietetyistä yhteisistä hetkistä.